puszka tuńczyka
czerwona słodka świeża papryka
zielone oliwki z zalewie
otwierasz puszkę, rozdrabniasz rybkę, kroisz w kostkę papryke, mieszasz wszystko w salaterce, dodajesz przyprawy (pieprz czarny, ostrą paprykę, jeśli chcesz, może być sok z cytryny), możesz dodać cebulę lub kukurydzę konserwowaną, i gotowe :)
> Trophy o 2006-12-30 21:18:48 napisał:
>
> Dzięki Yasha za przepisy :-) Ja do tej pory robiłam: tuńczyk,
> kukurydza/groszek, ogórek kiszony, majonez i ryż… :P
nie no, to za dużo nut w tym :))
ryż & majonez = mdłości
podobnie kukurydza & groszek :P
> piotr_nw o 2006-12-30 21:12:35 napisał:
>
> Ej,ja robie takie samo tylko ze z Indykiem:D .A jak sie doda pieprzu to jest
> jeszcze lepsze:P Uwzględnij to w swoim przepisie:P
a to już co kto lubi
ja daję pieprz obowiązkowo, do tego tabasco sauce :P – ten ostry czerwony